Tandläkare Solna

Din tandläkare i Solna

Om oss

Ditt självklara val i Solna

Vi vill alltid vara tillgängliga för våra kunder och vi kan därmed med glädje meddela att vi därför öppnat en andra lokal belägen i Arenastaden. Vi ska vara där det händer saker och vi ser med stor spänning fram emot att – på gångavstånd – kunna hjälpa de som bor- och arbetar i Arenastaden ska kunna ta del av vår service.

Vi blir aldrig nöjda utan ser alltid en chans att ta nästa steg – detta gäller både våra behandlingar och de områden där vi ser att det finns ett behov av våra tjänster. En tandläkare ska alltid kunna gå att nå och för oss innebär detta – utöver expansion – även att vi ska kunna vara tillgängliga då en olycka inträffar.

Saker och ting händer och tandvärk- eller tandskador är inte exkluderade till fasta tider på dygnet. Vi jobbar därför aktivt med att våra kunder alltid ska kunna få den hjälp de behöver – oavsett vilket problem det handlar om och när de inträffar.

För oss innebär detta att vi alltid avsätter tider för de akuta fallen som innebär att man går före i kön om man bokar en sådan. Det är viktigt att kunna få den hjälp man behöver, så snabbt som möjligt och till rimliga priser – hos oss är detta möjligt. Välkommen!Vi är en privat tandläkarmottagning med lång erfarenhet!